ghd Duet Style – 2 in 1 hot air styler white

Ghd duet style, de eerste 2-in-1 heteluchtstyler die het haar transformeert van nat naar gestyled zonder schade*. ghd maakt het onmogelijke mogelijk: een eenvoudige en snellere stylingroutine met slechts één tool voor een prachtig steil, glad en glanzend resultaat zonder schade*.

ONGEKENDE RESULTATEN:
– Droogt en stylet tegelijk zonder schade*.
– Prachtig glanzend haar tot 48 uur**.
– Respecteert de natuurlijke vochtbalans van je haar***
– Direct pluisvrij haar*, 2x meer glans & 3,5x meer het haar op de juiste plaats *** ( met Shine Shot™)

PERFECT VOOR:
Alle haartypes vanaf kinlengte en langer.

HOE?
ghd scientists hebben de primeur met de creatie van de gepatenteerde Air-fusion™ technologie, door als allereerste ooit, het beste van onze droog- en warmtetechnologieën te combineren. Met 4 slimme, op lage temperatuur verwarmde platen die in harmonie werken met een krachtige luchtstroom, om het haar tegelijkertijd te kunnen drogen en stylen, ongekende resultaten met prachtig zacht haar tot 48 uur**. Infinity sensors voorspellen de behoeften van je haar en handhaven een optimale lage styling temperatuur, voor ultieme droog- en styling prestaties die de natuurlijke vochtbalans van je haar respecteert en je lokken transformeert zonder schade*, knetteren of brandlucht.

Probeer de exclusieve Shine Shot™ modus – alleen voor droog haar – voor de perfecte finishing touch en transformeer de ghd duet style, in een ghd styler werkend op de optimale 185ºC styling temperatuur zonder lucht – voor 2x meer glans, 3,5x meer perfect uitgelijnd haar*** en een prachtige pluisvrije finish*.

ghd duet style hetelucht styler is de perfecte 2-in-1 tool voor ongeëvenaarde resultaten en een lager geluidsniveau** voor een comfortabelere styling ervaring in combinatie met tot 45% minder energieverbruik****.

*geen haarschade door warmte gedetecteerd na 4 pogingen in de wet to style modus tov natuurlijk gedroogd haar **consumententests, 142 vrouwen, juni 2021 ***tov natuurlijk gedroogd haar, afhankelijk van het gebruik door de consument ****gemeten in droogstand tov ghd haardroger met een borstel, afhankelijk van het gebruik door de consument.

280,99 Incl. btw

1 op voorraad

Aanbieding!

Share

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ghd Duet Style – 2 in 1 hot air styler white” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping