Welkom,

Na vijfentwintig jaar in het vak, waarvan tien jaar als zaakvoerder van twee andere salons, werd het tijd voor iets anders. Ik kwam op een punt in mijn leven waarop details belangrijk werden en ik alleen nog de beste technieken en de allerbeste producten wilde aanbieden. Want details matter

Jochen Vanhoudt Salon biedt dan ook enkel de luxe en de beste kwaliteit van de haarwereld. Het is een plaats waar ik honderd procent mezelf kan zijn en waar u, als klant, centraal staat. Dit alles in een industrieel minimalistisch kader en overgoten met rust. Kortom, helemaal Jochen.

Aanpak:
De focus ligt niet alleen op de details, maar ook op de omgeving. Ik wil een totaal beleving geven. De huidige maatschappij vraagt veel van ons.
Me time wordt daardoor superbelangrijk en bij ons vindt je die! Tijdens de behandeling kan je zo onder andere genieten van een overheelijke Matché Latte, uitgebreid thee en koffie assortiment met de grootste zorg voor u samengesteld door Thee Sommelier Ken Calander van Café Couture.

Top Team:
Mijn team werd zorgvuldig samengesteld om u als klant enkel het beste te kunnen serveren. Het zijn dan ook stuk voor stuk mensen met kennis van zaken, waarvan ik met sommige al jarenlang samenwerk. Zij tillen samen met mij uw haar naar een hoger niveau, zodat u op elk moment van de dag kan stralen.

Iedereen Welkom:
U kan in verschillende magazine’s lezen dat ik een uitgebreid clienteel heb. Ik kreeg daarbij de titel ‘BV kapper’ aangemeten. Maar wil graag benadruken dat iedereen welkom is! Kom ons zeker ontdekken.

Haarwereld en Zijnwereld:
We werken enkel met de beste producten.
Voor styling werken met de intensieve verzorging van Wella en Sebastian, zij zijn het het hoogste wat de markt te bieden heeft.
Onze ‘tools’ zijn van GHD (haardrogers, krultangen, platte tangen,…) zij zijn zo ontwikkeld dat ze het haar niet beschadigen en de natuurlijke glans bewaren.
Voor extensions kiezen we bewust voor Royalty Extensions, omdat zij enkel de beste haren wereldwijd kopen.
Bij ons kan je ook terecht voor een Keratine behandeling: een biologisch gamma van Jean Paul Myne. Bye bye pluisig haar of warrige krullen.

Volg ons:
Af en toe nood aan tips and tricks. Volg onze pagina op facebook en instagram. Of lees meer in onze colums in verschillende magazine’s.

Member of Leading Salons of the World:
Jochen Vanhoudt Salon maakt deel uit van Leading Salons of the World. Desondanks we pas van start zijn, geven ze ons nu reeds dit vertrouwen.


Kortom: Kom ons vandaag nog Ontdekken en oordeel zelf!

Contact

Contact us

Jezusstraat 39, 2000 Antwerpen

Parking ST. JACOB op 15 meter van het salon
-Klik hier voor meer info –

Bij iedere bestelling
van een electro toestel
een gratis Ghd Spray
t.w.v. 18 euro