ghd Duet Style – 2 in 1 hot air styler black

Dit is de nieuwe revolutie in tech-beauty: ghd duet style, de eerste 2-in-1 heteluchtstyler die het haar transformeert van nat naar gestyled zonder schade*. ghd maakt het onmogelijke mogelijk: een eenvoudige en snellere stylingroutine met slechts één tool voor een prachtig steil, glad en glanzend resultaat zonder schade*.

ONGEKENDE RESULTATEN:
– Droogt en stylet tegelijk zonder schade*.
– Prachtig glanzend haar tot 48 uur**.
– Respecteert de natuurlijke vochtbalans van je haar***
– Direct pluisvrij haar*, 2x meer glans & 3,5x meer het haar op de juiste plaats *** ( met Shine Shot™)

PERFECT VOOR:
Alle haartypes vanaf kinlengte en langer.

HOE?
ghd scientists hebben de primeur met de creatie van de gepatenteerde Air-fusion™ technologie, door als allereerste ooit, het beste van onze droog- en warmtetechnologieën te combineren. Met 4 slimme, op lage temperatuur verwarmde platen die in harmonie werken met een krachtige luchtstroom, om het haar tegelijkertijd te kunnen drogen en stylen, ongekende resultaten met prachtig zacht haar tot 48 uur**. Infinity sensors voorspellen de behoeften van je haar en handhaven een optimale lage styling temperatuur, voor ultieme droog- en styling prestaties die de natuurlijke vochtbalans van je haar respecteert en je lokken transformeert zonder schade*, knetteren of brandlucht.

Probeer de exclusieve Shine Shot™ modus – alleen voor droog haar – voor de perfecte finishing touch en transformeer de ghd duet style, in een ghd styler werkend op de optimale 185ºC styling temperatuur zonder lucht – voor 2x meer glans, 3,5x meer perfect uitgelijnd haar*** en een prachtige pluisvrije finish*.

ghd duet style heteluchtstyler is de perfecte 2-in-1 tool voor ongeëvenaarde resultaten en een lager geluidsniveau** voor een comfortabelere stylingervaring in combinatie met tot 45% minder energieverbruik****.

*geen haarschade door warmte gedetecteerd na 4 pogingen in de wet to style modus tov natuurlijk gedroogd haar **consumententests, 142 vrouwen, juni 2021 ***tov natuurlijk gedroogd haar, afhankelijk van het gebruik door de consument ****gemeten in droogstand tov ghd haardroger met een borstel, afhankelijk van het gebruik door de consument.

329,75 Incl. btw

Share

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ghd Duet Style – 2 in 1 hot air styler black” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping