WeDo LIGHT & SOFT SHAMPOO – 300 ml

LIGHT & SOFT: Voor fijn haar.

Een licht hydraterende shampoo die weinig schuimt voor fijn haar. Milde, licht hydraterende formule die het haar zacht maakt zonder het te verzwaren. Met natuurlijk geactiveerd bamboebladextract.

 

16,53 Incl. btw

Share

Beschrijving

Stylisten zijn enthousiast, jij ook?  “Gezond en glanzend zonder het haar te verzwaren.”

In plaats van sulfaten bevatten onze shampoos natuurlijk reinigende ingrediënten die het haar naast reinigen ook meteen verzorgen. Het is
daarom belangrijk om te weten dat, net als andere technologieën van natuurlijke oorsprong, deze technologie minder schuimt dan traditionele
shampoos. In eerste instantie is de shampoo met name druk met het schoonmaken van het haar waardoor het niet veel schuimt, zodra het haar  schoner is schuimt het meer!

WEDO/ PROFESSIONAL is een nieuw eco ethisch haarverzorgingsmerk dat een reeks aan Vegan, Cruelty Free en recyclebare producten biedt met een minimalistische formule. Het merk is samen met wetenschappers, kappers en positieve activisten ontwikkeld met als missie mensen te helpen overstappen op een gelukkigere, gezondere & meer verantwoorde leefstijl.

ONZE INGREDIËNTEN: NATUURLIJK GEACTIVEERD
Bamboebladextract, rooibosblad en cassave wortel zijn natuurlijk geactiveerd (ook bekend als ‘gefermenteerd’). Dit proces maakt een natuurlijke verandering van de ingrediënten mogelijk waarbij zij worden afgebroken en/of gewijzigd voor een verbeterde biologische beschikbaarheid voor de huid en het haar.

DUURZAAM GEWONNEN
Bamboebladextract, rooisbosblad, cassave wortel, macadamia olie en argan olie.

SAMEN WERKEN AAN EEN BETERE PLANEET
WeDO heeft een samenwerking met Plastic Bank, een organisatie die oceaanplastic en armoede bestrijdt. 1 gekocht WeDo product = 8 plastic flessen minder in het milieu (voor elk verkocht WeDo product gaat er een donatie naar Plastic Bank).

 

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “WeDo LIGHT & SOFT SHAMPOO – 300 ml” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping