Styler ghd unplugged Pink Take Control Now collectie

“ghd presenteert de pink collectie Take Control Now. De afgelopen 20 jaar heeft ghd wereldwijd meer dan 23 miljoen dollar ingezameld voor goede doelen op het gebied van borstkanker en blijft zich de komende jaren verder inzetten om nog meer geld in te zamelen. Zelfonderzoek is essentieel voor alle vrouwen omdat vroegtijdige opsporing levens redt. Daarom herinnert de exclusieve ghd unplugged™ on the go draadloze styler iedere keer wanneer je je haar stylet, je om het heft in eigen handen te nemen. Take Control Now en controleer je borsten elke maand.

Verkrijgbaar in limited edition pink peach met metallic details en inclusief een hittebestendige reisetui.*

10€ van ieder verkochte ghd unplugged pink styler gaat naar Pink Ribbon.

Van de gym tot date night, van kantoor tot het feest, geef je stijl een boost met de draadloze ghd unplugged stijltang. De unplugged maakt gebruik van Dual-zone technologie met keramische verwarmers voor gegarandeerde prestaties zoals je gewend bent bij een gewone ghd stylingtool, zodat je altijd en overal een goede haardag kunt hebben. Dit is jouw nieuwe stylingheld voor in de handtas om altijd en overal je haar tot in de puntjes te verzorgen. De optimale styling temperatuur van 185°C wordt continu behouden over de hoogglans stylingplaten, waardoor de ghd unplugged draadloze stijltang strakke, glanzende resultaten levert, zonder extreme hitte. Unplugged biedt tot 20 minuten continue styling* en levert een consistente 185ºC warmte met gegarandeerde ghd prestaties. De gebruiksduur is geoptimaliseerd voor consistente, krachtige prestaties en is tegelijkertijd super licht – zodat je onderweg snel en efficiënt geweldige, glanzende resultaten kunt bereiken. Voor het beste resultaat opladen tussen iedere stylingsessie om de levensduur van de batterij te optimaliseren. Voorzien van hoogglanzende platen, een dunne keramische coating voor een gladde, ononderbroken styling met 65% meer glans**. Of je nu je steile look checkt na het reizen of krullen creëert voor een avondje uit, je doet nooit en nergens meer concessies aan je stijl.

Met hybride co-lithium technologie met een geavanceerde, duurzame lithium-ion batterij, laadt de ghd draadloze stijltang in slechts 2 uur op voor easy on the go styling. Dankzij een compact ontwerp en opladen via stekker, auto of laptop, is de ghd unplugged draadloze stijltang jouw nieuwe handtas haarstyling held. Met tot 20 minuten continue styling*, inclusief een luxe reisetui en dankzij de vliegtuigvriendelijke technologie, neem je je luxe ghd-stijl overal mee naartoe.

Houd je stijl altijd en overal perfect, zonder ergens aan vast te zitten.

In deze set :
ghd unplugged Pink Take Control Now styler in pink peach met metallic details en inclusief hittebestendige reisetui.

*Exacte gebruiksduur hangt af van jouw haar en manier van stylen
**Technische testen tov natuurlijk gedroogd haar”

242,36 Incl. btw

Aanbieding!

Share

Beschrijving

“Inclusief een fantastische, hittebestendige reisetui in peach pink met metallic details.
Hybrid Co-lithium technologie: met een geavanceerde lithium-ion batterij voor krachtige ghd prestaties onderweg.
Dual-zone technologie: met dual-zone technologie aangedreven door op maat gemaakte keramische heaters, om een consistente optimale styling temperatuur van 185ºC te garanderen voor gezond uitziende resultaten.
Draadloze stijltang voor on the go gebruik: je nieuwe haarstylingheld voor in je handtas, perfectioneer je look, altijd en overa.
Hoogglans platen: dunne keramische coating voor gladde, ononderbroken styling en strak steile resultaten met 65% meer glans*.
Slimme batterijniveau-indicator: blijf op de hoogte van de batterijduur met de slimme indicator: elk lampje vertegenwoordigt 20% van de duur. Als de unplugged opwarmt, verbruikt hij energie, dus de gebruiksduur kan per stylingsessie verschillen. Continue styling maximaliseert de gebruiksduur.

Verfijnd ergonomisch design: ontworpen voor on the go gebruik en een veelzijdige styling. Van strak steil naar volle krullen tot zachte beach waves, je creëert het met ghd unplugged.
USB-C opladen: opladen in slechts twee uur vanaf je laptop, auto of ieder USB-C stopcontact.
Vliegtuigvriendelijk: goedgekeurd om veilig mee te reizen in handbagage en ruimbagage, zodat jij jouw stijl overal ter wereld kan meenemen.
2 jaar garantie
ghd unplugged kan niet worden gebruikt tijdens het opladen.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “Styler ghd unplugged Pink Take Control Now collectie” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping