ghd Platinum+ Pink Take Control Now Limited Edition

Dankzij de baandoorbrekende Ultra-zonTM technologie van ghd, voorspelt de ghd platinum+TM de behoefte van jouw haar en de manier waarop jij het stylet. De warmte wordt effectiever dan ooit gecontroleerd zodat jij gegarandeerd bent van de beste resultaten met 70% sterker haar,* 75 meer glans ** en 2 keer meer kleurbescherming.

* verminderde haarbreuk met de ghd platinum en 2 X minder kleurvervaging tov een styler die op 230°Cwerkt

** Geeft bewezen meer glans tov natuurlijk gedroogd haar

192,74 Incl. btw

Aanbieding!

Share

Beschrijving

ghd platinum+ professional smart styler: voor spraakmakende resultaten met sterker en zichtbaar gezonder haar. Ultra-zone™ met voorspellende technologie: Voorspelt wat jouw haar nodig heeft om de temperatuur op 185°C te houden, gegarandeerd fantastische resultaten met 70% minder haarbreuk en 2 x meer kleurbescherming.  Nauwkeurig gefreesde platen met ultra glanzende coating: voor direct pluisvrije styling en 20% meer glans. #notjustastraightner

 


ghd pink collectie: ghd heeft de afgelopen 18 jaar meer dan 22 miljoen dollar ingezameld voor borstkankerorganisaties wereldwijd en blijft zich inzetten om de komende jaren nog meer geld op te halen. Wij willen alle vrouwen aanzetten tot het regelmatig en vol zelfvertrouwen onderzoeken van hun borsten. Wat je cupmaat of vorm ook is, met onze 2022 pink collectie moedigen we zelfonderzoek aan ter preventie en om in een zo vroeg mogelijk stadium onregelmatigheden te ontdekken. De exclusieve ghd platinum+™ smart styler is ontworpen met een self-check reminder, zodat je iedere keer als je je haar gaat stylen er aan wordt herinnerd om van jezelf te houden, Take Control Now en je borsten iedere maand te checken.

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ghd Platinum+ Pink Take Control Now Limited Edition” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping