ghd Oracle

BOW DOWN TO THE CURL REVOLUTION

ghd lanceert de ghd oracle, een innovatieve krultang met gepatenteerde curl-zone technologie.

Deze technologie combineert een unieke U-vorm, bestaande uit vier keramischie platen waar het haar doorheen glijdt, met de stylingkracht van warmte en het fixerende effect van koeling Verschillende soorten krullen kunnen gemakkelijk gecreëerd worden in slechts één beweging. Welk deel van het haar je stylet, of in welke hoek je de oracle vasthoudt, het haar zal altijd door de U-vorm glijden voor de perfecte krul.

275,00 Incl. btw

Uitverkocht

Share

Beschrijving

BOW DOWN TO THE CURL REVOLUTION

ghd lanceert de ghd oracle, een innovatieve krultang met gepatenteerde curl-zone technologie.

Deze technologie combineert een unieke U-vorm, bestaande uit vier keramischie platen waar het haar doorheen glijdt, met de stylingkracht van warmte en het fixerende effect van koeling. Verschillende soorten krullen kunnen gemakkelijk gecreëerd worden in slechts één beweging. Welk deel van het haar je stylet, of in welke hoek je de oracle vasthoudt, het haar zal altijd door de U-vorm glijden voor de perfecte krul.

De ghd oracle heeft een cool-zone, waar het haar langs glijdt nadat het door de U-vorm op 185ºC tot een krul is gevormd. Hier wordt het haar snel afgekoeld met een temperatuurverschil van meer dan 100ºC, om zo de krul te fixeren. Dit betekent ook dat de oracle koel aanvoelt, waardoor de platen direct bij de aanzet geplaatst kunnen worden.

Van losse beachy waves tot gelijkmatige krullen, creëer elke gewenste style door de oracle licht te kantelen. Bereid je dus voor op een ware revolutie in krullen.

PRODUCT KENMERKEN

  • Curl-zone technologie: Een innovatieve, unieke U-vormige tang met 4 verschillende keramische platen, waardoor krullen in één beweging gecreëerd worden.
  • Cool-zone: het koelingssysteem in de oracle; directe koeling = langdurige resultaten.
  • Universele spanning om waar ook ter wereld, dezelfde uitmuntende prestatie te leveren.
  • Automatische slaapstand na 30 minuten inactiviteit.
  • 2,7m meedraaiende kabel voor comfortabel stylen
  • Optimale stylingstemperatuur van 185ºC v

Beoordelingen

Er zijn nog geen beoordelingen.

Wees de eerste om “ghd Oracle” te beoordelen

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *

Wishlist 0
Continue Shopping